H
 

 

Rundtur i Spanien 2008

 

Vi kørte turen i september/oktober måned, og kortet viser i store træk den rute, vi valgte at følge:

 

 

 

Den røde streg viser ruten på udturen - den grønne ruten hjem.

 
Før vi startede på turen i Spanien havde vi deltaget i en vintemauge i Frankrig, hvorfra vi kørte til Camargue, hvor vi havde et par dage inden vi fortsatte til Spanien - derfor "omvejen" på kortet. Vintamaugen i Frankrig er beskrevet separat.

 
Vi kørte ind i Spanien ved Biarritz (F)/San Sebastian (E).
Derfra over Valladolid til Mérida, Sevilla, Cordoba, Malaga, Granada, Aranjuez, San Sebastian og hjem via Paris i Frankrig.
 
Regnet fra Kruså til Kruså - og via Gibles i Frankrig, hvor vintemaugen fandt sted - kørte vi 6.953 km (excl. udflugter).
 
 
 
Under fanebladet "Benyttede Campingpladser" har jeg oplistet de pladser, vi benyttede på turen.
 
Her er også lidt om turens økonomi - i store træk. Nu, hvor vi er seniorer, forsøger vi at holde turens budget på et fornuftigt niveau (vi vil jo gerne have råd til mange ture endnu). Brændstof og overnatninger koster jo det, det koster, og vi vil også bruge de nødvendige penge på diverse entréer - f.eks. Alhambra, som jo er én af grundene til at vi tager på disse ture. Og vi skal jo også leve derhjemme!!
 
Så det eneste man kan spare på er "de unødvendige behageligheder", såsom restaurationsbesøg (desværre!). Før, dvs. dengang børnene ikke længere var med, og vi endnu var på arbejdsmarkedet, gik vi meget tit ud at spise, når vi var på ferie. Det gør vi ikke længere, men helt undlade det gør vi nu slet ikke. Til gengæld prøver vi at vælge steder, hvor det ikke er voldsomt dyrt - en tapaz bar f.eks. er fantastisk hyggelig og en oplevelse i sig selv og ikke nær så dyr som en restaurant.
 
 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del 1:

Mérida

 

Del 2:

Sevilla - El Rocio

 

Del 3:

Córdoba

 

Del 4:

Marbella - Ronda

 

Del 5:

Granada - Alhambra

 

Del 6:

Aranjuez og hjem

 

 campingturisterne.dk